Personal Shopper - Hilda Moolhuizen

JE EIGEN KLEDINGSTYLISTE BIJ BROADS BOETIEK

Hilda:
Ik werk vanuit de vorm en uitstraling van je gezicht.
Je gezicht bepaalt je nieuwe look. Het is belangrijk dicht bij jezelf te blijven – dan voel je je comfortabel – maar dan net anders. 

Heb jij dat ook? Een kast vol kleding maar niets om aan te trekken? Of dat je gaat winkelen, maar meestal niet kunt vinden wat je zoekt (balen, want je moet vaak nóg een keer op pad!)? En dat er –als je eerlijk bent- ook een paar miskopen in je kast hangen?
En komt dit je bekend voor? Je voelt je ineens een ander mens (door die nieuwe baan bijvoorbeeld) en wilt kleding die daarbij past. Maar hoe pak je dat aan, zonder in je oude stijl te vervallen? Of je zou graag je zwakke punten willen camoufleren en je sterke benadrukken maar hebt geen idee hoe dat moet. En eigenlijk wil je een nieuwe jeans, maar je ziet nu al op tegen de Assepoester scènes, want er lijkt geen spijkerbroek te passen!
Dan is een Personal Shopper wat voor jou!

Combineren is een vak apart en laat dat nu juist mijn vak zijn!
In 3 tot 5 uur heb jij  een totaal nieuwe garderobe!

De kernpunten van onze collectie zijn: trendy, vrouwelijk en zakelijk. Bij de inkoop zijn dat dan ook absolute aandachtspunten. Daarnaast zorgen we voor een brede mix in de collectie. Van betaalbaar tot meer exclusief voor zowel de jonge als de volwassen zakenvrouw. Een aanbod met voor ieder wat wils.”